TON Telegram open network

Telegram ken je waarschijnlijk wel. Dit is een berichtenservice die vergelijkbaar is met Whatsapp. Telegram staat bekend als een veilige keuze. De berichten zijn vergrendeld en waar Whatsapp nogal wat vraagtekens heeft bij de privacy is dit bij Telegram niet het geval. Wereldwijd zijn er dan ook al miljoenen gebruikers die Telegram gebruiken. Het is een Russisch bedrijf wat naast de berichtenservice ook een ICO wil introduceren. Het is dus mogelijk dat we al snel met een Telegram coin gaan betalen. Een ICO kun je vergelijken met een aandeel in een bedrijf. Het is een eigen munt die wordt ontwikkeld door een bedrijf. Door deze munt aan te kopen kun je een aandeel in een bedrijf krijgen. Anders dan bij de aandelenmarkt is dit niet het enige wat de munt kan bieden. Het kan bijvoorbeeld ook recht geven op een gedeelte van de winst.

Telegram wil meer dan alleen maar de ICO uitgeven. Het moet namelijk een cryptomunt worden waar echt mee betaalt kan worden. De concurrentie met grote cryptomunten moet worden aangegaan. De Telegram cryptocurrency moet net zo bekend worden als de Bitcoin en de Litecoin. Dat het een veelbelovend project is dat blijkt wel uit de cijfers. Met de introductie van de eigen munt moet er maar liefst 1,2 miljard dollar opgehaald worden. De nieuwe munt moet de naam Gram krijgen. Naast een nieuwe munt zal er dan ook nog eens een nieuw blockchain netwerk worden geïntroduceerd. Dit is het zogenaamde Telegram Open Network, ook wel ‘TON’ genoemd. Het TON Telegram netwerk wordt geïntroduceerd aangezien het bedrijf geen gebruik wil maken van Ethereum. Dit is het netwerk waar vele andere grote munten zoals Bitcoin gebruik van maken.

TON Telegram open network

Wat is TON The Open Network

Het eigen netwerk biedt voordelen ten opzichte van Ethereum. Het grootste voordeel is de snelheid. In dit netwerk moeten veel sneller betalingen kunnen worden verwerkt. Dit is ook een wens die veel mensen hebben. Wanneer er een betaling met een cryptocurrency wordt gedaan dan kan het soms uren duren voordat deze alle bevestigen heeft gehad. Weet Telegram dit proces te versnellen dan is de kans groot dat de munt populair zal worden. Wanneer we kijken naar de berichtenservice van Telegram dan zien we dat deze goed is beveiligd. Het is dan ook aan te nemen dat dit ook voor het eigen netwerk zal gelden. Telegram heeft vele specialisten op het gebied van online veiligheid in dienst. Dit is ook weer een reden dat de eigen Gram coin een rooskleurige toekomst tegemoet lijkt te gaan.

TON Blockchain

Het aankopen van de Telegram cryptomunt

Het aankopen van de Telegram cryptomunt dat is niet lastig. Deze zal vanaf maart 2018 beschikbaar zijn. Het is uiteraard belangrijk dat je de aankoop wel bij een veilige partij doet. Wij willen je dan ook aanraden om van Litebit gebruik te maken. Dit is een verkoopwebsite van vele cryptocurrency’s. De kans is zeer groot dat als de Gram coin Telegram beschikbaar wordt voor particulieren dat deze door Litebit wordt aangeboden. Deze kun je dan veilig en snel aanschaffen. Dit kan zelfs met iDeal. Een ander groot voordeel is dat je weet dat je ook niet te veel betaalt.

We willen je meteen waarschuwen als je van plan bent de Telegram coin aan te kopen. Er zijn namelijk valse websites die de munt aanbieden. Deze springen in op de hype die er rondom de nieuwe munt is ontstaan. Het lijkt alsof je op deze website voor een zeer laag bedrag de nieuwe munt kunt aankopen. Het is echter een deceptie als je dit doet. Deze websites zijn gemaakt om jou op te lichten. Ze incasseren het geld en zullen de munten niet leveren. Ook daarom is het van groot belang dat je alleen aankopen bij gerenommeerde websites zoals Litebit plaatst.

De Gram coin maakt een vliegende start

Er is een hype ontstaan rondom deze nieuwe munt. Dat is positief want de hoger de vraag des te sneller de munt in waarde zal stijgen. Het is dan ook belangrijk om snel de aankoop te doen als de munt is geïntroduceerd. In maart 2018 is de munt beschikbaar voor particulieren. Er is al een voorverkoop van de munt geweest voor investeerders. Telegram had gehoopt om daarmee zeshonderd miljoen dollar op te halen. Ook toen bleek dat het een populaire munt zou worden. In plaats van de zeshonderd miljoen werd er maar liefst achthonderdvijftig miljoen euro opgehaald.

Dat de investeerders vertrouwen in de munt hebben zegt veel. Deze mogen we toch als de experts zien. Wanneer die een goede toekomst voor de munt zien zullen deze het eigen geld investeren in de Telegram coin. Natuurlijk zijn er bij het aankopen van cryptocurrency geen garanties te geven. De geschiedenis leert ons wel dat als investeerders het vertrouwen in de munt uitspreken dat er dan goede verwachtingen zijn. In totaal zullen er in eerste instantie rond de vijf miljard grams in omloop worden gebracht. Ook voor jou zal het mogelijk worden om een aankoop te doen.

Er worden goede wallets geïntroduceerd

Telegram heeft voor de eigen munt goede wallets. Je kent misschien wel de wallets voor de Bitcoins die op de computer gedownload worden. Dit zijn zeer grote wallets van vele gigabytes. Dit is bij de nieuwe wallet voor de Telegram coin niet het geval. Deze zal gebruik maken van lichte wallets die uiteraard veilig zijn. Het is ook bedoeling dat al bestaande wallets de munt op kunnen slaan. Heb je al een wallet waar je diverse cryptocurrency’s in opslaat dan is de kans groot dat deze ook de Gram coin op kan slaan.

Het Telegram Open Network TON lijkt de standaard voor de toekomst te worden

Niet alleen de eigen Gram coin lijkt een goede toekomst tegemoet te gaan. Dit geldt ook voor Telegram TON. Dit is The Open Newerk, het blockchain netwerk van de munt. We schreven al dat vooral de snelheid van dit netwerk te prijzen is. Daarbij zal ook de eigen berichtenservice een onderdeel van het netwerk worden. TON Telegram zal de mogelijkheid bieden om naast berichten te verzenden ook betalingen te verzenden. De eigen munt zal dus meteen aan miljoenen gebruikers van de app bekend worden gemaakt. Hoe makkelijk zou het zijn dat je meteen in een app een betaling kunt doen. Je hoeft dan niet meer eerst naar je wallet of van internetbankieren gebruik te maken.

De oprichter van Telegram is Pavel Durov. Deze man heeft aangegeven dat niet alleen de eigen berichtenservice van de munt gebruik gaat maken. Er zullen meerdere berichtenservices en apps zijn die de mogelijkheid bieden om met Telegram coin te betalen. Deze gebruiken dan ook weer The Open Network.

TON Blockchain

Wat vinden wij van deze nieuwe munt en van TON?

Dit artikel is positief en daar is ook alle reden toe. Een groot probleem bij het introduceren van een nieuwe munt is dat je mensen moet interesseren. Dat probleem lijkt bij de Telegram coin al te zijn opgelost. Er zijn al miljoenen gebruikers van de berichtenservice. Deze krijgen ook direct de mogelijkheid om te betalen met de munt. Ook investeerders hebben laten zien vertrouwen in de munt te hebben.

De veiligheid is belangrijk en dat er een nieuw, veilig en snel netwerk wordt geïntroduceerd dat is misschien nog wel de grootste verrassing. Telegram staat bekend om de veiligheid en het bedrijf heeft zich al dus bewezen op dit vlak. Genoeg reden om aan te nemen dat TON ook een goede toekomst tegemoet gaat. In de titel van dit artikel vragen wij ons af waar het netwerk over een aantal jaren zal staan. Niets is zeker maar het zou zomaar kunnen zijn dat deze de standaard is geworden zoals nu Ethereum is.