Telegram ICO Token sale

Telegram ICODe plannen voor de Telegram ICO Token sale zijn uniek en ambitieus te noemen. Het is de bedoeling dat de gram coin het TON Telegram Open Network vertegenwoordigd. Telegram zal zijn expertise in gecodeerde gedistribueerde gegevensopslag gebruiken om TON te creëren, een snelle en inherent schaalbare multi blockchain architectuur. TON kan worden beschouwd als een gedecentraliseerd supercomputer- en waardeoverdrachtssysteem. Door minimale transactietijd met maximale veiligheid te combineren, kan TON een VISA / Mastercard-alternatief worden. De laatst genoemde partijen krijgen het niet voor elkaar te schalen, tegenwoordig moet men 1 á 2 dagen wachte voor de nieuwe gedecentraliseerde token economie.

Team heeft vertrouwen in Telegram ICO

Het Telegram-team zal vertrouwen op zijn 10-jarige ervaring met het bouwen van gebruiksvriendelijke interfaces. Het berichten platform, toegankelijk voor tientallen miljoenen potentiële klanten. Zij kunnen telegram coins spenderen in hun gram coin wallet, uitwisselingen en identificatieservices te creëren waarmee gebruikers op een intuïtieve manier kunnen beginnen met cryptocurrency.

Ton Blockchain

De kern van het platform is de TON Blockchain – een schaalbare en flexibele blockchain-architectuur. Het platform bestaat uit een hoofdketen en tot 292 begeleidende blockchains. Hieronder staan enkele opmerkelijke ontwerpkeuzes die de TON Blockchain toelaten om miljoenen transacties per seconde te verwerken.
Lancering in 2018, deze cryptocurrency zal gebaseerd zijn op multi-blockchain Proof-of-Stake-systeem – TON (Telegram Open Network, na 2021 The Open Network) – ontworpen om een nieuwe generatie cryptocurrencies en gedecentraliseerde applicaties te hosten.
Helaas zijn er nog geen officiële berichten naar buiten gekomen van het Telegram team. Echter is de white paper uitgelekt en sindsdien is het speculeren over de aanstaande telegram ICO begonnen. Download hieronder de uitgelekte Telegram ICO whitepaper.

Klik hier: Download de Gram ICO whitepaper

Start Telegram ICO

Zoals hierboven ook al even aangestipt is het moeilijk aangeven wanneer de Telegram coin ICO start. Het heeft er alle schijn van dat nog dit jaar het officiële bericht naar buiten komt. Als je de planning in het uitgelekte ICO whitepaper ziet moet dit jaar nog gestart worden met de Token Sale. Top op heden is er nog niets naar buiten gebracht.
Gramcoin.nl heeft niets met de telegram coin ICO te maken. Wij zijn alleen zeer geïnteresseerd in de TON blockchain en alle systemen die er omheen gebouwd worden door het Telegram team.
Zodra we meer nieuwe hebben over de Gram Coin zul je het zeker van ons horen!